PEMANFAATAN BERAS MERAH DAN JAGUNG DALAM PEMBUATAN MIE SEBAGAI BAHAN PANGAN FUNGSIONAL
DOI:
https://doi.org/10.32734/abdimastalenta.v2i2.2319Abstract
Beras merah dan jagung sudah lama diketahui bermanfaat bagi kesehatan, selain sebagai
pangan pokok. Namun beras merah dan jagung kurang populer sebagai makanan pokok masyarakat
padahal kedua jenis pangan ini merupakan pangan fungsional yang sangat berguna. Maka dikenalkan
cara lain untuk pemanfaatan kedua bahan ini dengan mengolahnya menjadi tepung beras merah dan
tepung jagung untuk pembuatan mie
Downloads
Published
Issue
Section
The Authors submitting a manuscript do so on the understanding that if accepted for publication, copyright of the article shall be assigned to Jurnal Abdimas TALENTA as well as TALENTA Publisher Universitas Sumatera Utara as the publisher of the journal.
Copyright encompasses exclusive rights to reproduce and deliver the article in all forms and media. The reproduction of any part of this journal, its storage in databases and its transmission by any form or media, will be allowed only with written permission from Jurnal Abdimas TALENTA.
The Copyright Transfer Form can be downloaded here.
The copyright form should be signed originally and sent to the Editorial Office in the form of original mail or scanned document.